O reteta savuroasa de carne frageda, cu arome fructate in acelasi timp, retea pregatita pe ultima suta de metri a verii. Gata in maxim douazeci de minute. Delicioasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cotlete in piper cu salsa de rosii:

  • 4 cotlete de porc (cam 200 gr. per portie)
  • boabe de piper asortate
  • 300 gr. rosii cherry (rosii si galbene)
  • 2 piersici
  • o lamaie verde
  • menta tocata
  • sare, piper, zahar
  • ulei de masline

Mod de preparare cotlete in piper cu salsa de rosii:

Intai pregatim salsa ca sa aiba timp ingredientele sa se impregneze de gust: taiem piersicile, scoatem samburii, pulpa o taiem cubulete. Amestecam cu rosiile cherry, deasupra stoarcem sucul de limetta, adaugam menta, ulei, asezonam cu sare, piper, zahar – toate dupa gust, bineinteles. Punem deoparte si lasam sa …se odihneasca nitel.

Intre timp pregatim cotletele: le saram, presaram deasupra boabele de piper, incingem o tigaie cu doua linguri de ulei de masline si prajim carnea pe o parte si pe cealalta pana prinde o minunata culoare rumena.

Servim cele doua (carnea si salata) alaturi si ne bucuram de un gust fresh si de o silueta usoara. Sa ne fie de bine!

cotlet de porc

O reteta recomandata de blogul http://casutalaurei.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cotlete in piper cu salsa de rosii.