Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cotlete in piper cu salsa de rosii:
- 4 cotlete de porc (cam 200 gr. per portie)
- boabe de piper asortate
- 300 gr. rosii cherry (rosii si galbene)
- 2 piersici
- o lamaie verde
- menta tocata
- sare, piper, zahar
- ulei de masline
Mod de preparare cotlete in piper cu salsa de rosii:
Intai pregatim salsa ca sa aiba timp ingredientele sa se impregneze de gust: taiem piersicile, scoatem samburii, pulpa o taiem cubulete. Amestecam cu rosiile cherry, deasupra stoarcem sucul de limetta, adaugam menta, ulei, asezonam cu sare, piper, zahar – toate dupa gust, bineinteles. Punem deoparte si lasam sa …se odihneasca nitel.
Intre timp pregatim cotletele: le saram, presaram deasupra boabele de piper, incingem o tigaie cu doua linguri de ulei de masline si prajim carnea pe o parte si pe cealalta pana prinde o minunata culoare rumena.
Servim cele doua (carnea si salata) alaturi si ne bucuram de un gust fresh si de o silueta usoara. Sa ne fie de bine!
O reteta recomandata de blogul https://casutalaurei.blogspot.com
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân