O reteta savuroasa de carne frageda, cu arome fructate in acelasi timp, retea pregatita pe ultima suta de metri a verii. Gata in maxim douazeci de minute. Delicioasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cotlete in piper cu salsa de rosii:

  • 4 cotlete de porc (cam 200 gr. per portie)
  • boabe de piper asortate
  • 300 gr. rosii cherry (rosii si galbene)
  • 2 piersici
  • o lamaie verde
  • menta tocata
  • sare, piper, zahar
  • ulei de masline

Mod de preparare cotlete in piper cu salsa de rosii:

Intai pregatim salsa ca sa aiba timp ingredientele sa se impregneze de gust: taiem piersicile, scoatem samburii, pulpa o taiem cubulete. Amestecam cu rosiile cherry, deasupra stoarcem sucul de limetta, adaugam menta, ulei, asezonam cu sare, piper, zahar – toate dupa gust, bineinteles. Punem deoparte si lasam sa …se odihneasca nitel.

Intre timp pregatim cotletele: le saram, presaram deasupra boabele de piper, incingem o tigaie cu doua linguri de ulei de masline si prajim carnea pe o parte si pe cealalta pana prinde o minunata culoare rumena.

Servim cele doua (carnea si salata) alaturi si ne bucuram de un gust fresh si de o silueta usoara. Sa ne fie de bine!

O reteta recomandata de blogul https://casutalaurei.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri