Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru gulas de porc:
- 300 gr pulpa porc
- 2 cepe albe
- 1 ceapa rosie
- 1 ardei rosu
- 1 rosie
- 10 cartofi mari sau 15 potriviti
- 1 lingurita paprika rosie dulce
- 1/2 lingurita paprika iute
- 1 lingurita ardei iute macinat conservat (am un borcanas cumparat din Ungaria special pt Gulyas)
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita marar
- 1 lingurita sare mare
- 1/4 lingurita piper
Mod de preparare gulas de porc:
Mai intai curatam si spalam ceapa, ardeiul si rosia. Tocam marunt ceapa si ardeiul si calim 2-3 minute adaugand si rosia decojita. Adaugam carnea spalata si taiata cubulute. Lasam si carnea la calit aprox 4-5 minute apoi turnam peste carne 4 cani de apa fierbinte. Lasam sa fiarba la foc mic aprox o ora.
Cand carnea este fiarta, mai completam cu apa fierbinte si adaugam cartofii spalati, curatati si taiati cubulete. Adaugam si condimentele. Intr-o cana cu apa amestecam toate condimentele si turnam peste cartofi. Lasam la fiert la foc mic inca 30 min. La final adaugam si patrunjel tocat. Luam de pe foc si servim cald.
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...

Optional se pot face galuste din ou cu faina. Eu de data asta am ales sa fac fara galuste.
Las si pentru voi 2 farfurii generoase cu gulyas....serviti cu incredere :).
O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro
Alternative simple și rapide pentru pui gătit la cuptor

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?