Pentru aceasta reteta am folosit o bucata de muschi de porc taiat cubulete, dar puteti si sa il lasati intreg si sa il taiati ulterior. Totusi, pentru aceasta varianta, va sfatuiesc ca dupa ce il treceti prin tigaie sa il dati la cuptor pentru a se patrunde carnea.
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru porc cu prune si usturoi:
- muschi de porc
- 4-5 prune
- 2 catei de usturoi
- 1/2 lingurita
- cimbru
- sare, piper
- ulei
Mod de preparare porc cu prune si usturoi:
Condimentati carnea si puneti-o in tigaia cu ulei incins. Tineti tigaia pe foc pana carnea e rumenita si gatita.
Scoateti bucatile de carne si in untura ramasa gatiti prunele taiate in jumatate si cu fata in jos, alaturi de usturoiul tocat si cimbrul.
Cand s-au inmuiat prunele si s-a format un sos aromat in tigaie, undeva in jur de 10 minute, turnati totul peste carnea de porc si serviti alaturi de garnitura dorita.
O reteta oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Sancțiuni mai aspre pentru conducătorii auto din România. Ce noi restricții prevede Codul Rutier
EXCLUSIV. Zile libere pentru fertilizare in vitro, printre cele 13 puncte agreate de sindicate și Guvern
Trotinetele electrice ar putea fi interzise în București. Ce spune Primăria Capitalei
OFICIAL Se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și se decalează termenul de încheiere a mediilor la clasele a XII-a și a XIII-a