Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de fusilli si fasole:
- aproximativ 250 g fasole
- 150 g fusilli sau alte paste scurte
- 100 g muschi file afumat taiat cubulete
- cateva linguri de maioneza
- zeama de la jumatate de lamaie
- 2 linguri fulgi de migdale
- patrunjel tocat fin
- sare, piper
Mod de preparare salata de fusilli si fasole:
Fierbem pastele conform instructiunile, iar fasolica o oparim cateva minute, pana cand este patrunsa. Le lasam pe ambele sa se raceasca si sa se scurga.
Amestecam toate ingredientele, in afara de fulgii de migdale. Pe acestea le punem intr-o tigaie antiaderenta si le rumenim cateva minute, pana capata putina culoare.
Asezam salata in farfurie, presaram fulgii de migdale si pranzul este gata.
Pe blogul furnicuti.blogspot.ro veti descoperi si alte retete delicioase.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?