12:09, 16 Septembrie 2012 publicat în Retete culinare 3 share-uri

Este genul de salata pe care o pregatesti pe fuga, cu putine ingrediente care mereu sunt la indemana fie prin camara, fie la magazinele din zona. Si la fel de bine poate fi pregatita iarna, cu fasolea pusa la congelator

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de fusilli si fasole:

  • aproximativ 250 g fasole
  • 150 g fusilli sau alte paste scurte
  • 100 g muschi file afumat taiat cubulete
  • cateva linguri de maioneza
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 2 linguri fulgi de migdale
  • patrunjel tocat fin
  • sare, piper

Mod de preparare salata de fusilli si fasole:

Fierbem pastele conform instructiunile, iar fasolica o oparim cateva minute, pana cand este patrunsa. Le lasam pe ambele sa se raceasca si sa se scurga.
Amestecam toate ingredientele, in afara de fulgii de migdale. Pe acestea le punem intr-o tigaie antiaderenta si le rumenim cateva minute, pana capata putina culoare.
Asezam salata in farfurie, presaram fulgii de migdale si pranzul este gata.

Citeste si:
Randi: „Timpul petrecut alături de familie e cel mai prețios cadou...
Randi: „Timpul petrecut...

Pe blogul furnicuti.blogspot.ro veti descoperi si alte retete delicioase.

Citeste si:
20 de idei de Aperitive delicioase și Platouri pentru masa de Paști
20 de idei de Aperitive...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri