Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele la cuptor:
- 600 g carne tocata
- 1 ceapa
- o jumatate legatura patrunjel
- 6 catei mari de usturoi
- 3 oua
- 2 felii de paine inmuiate in lapte
- 4 linguri smantana
- 4 linguri pesmet
- sare, piper
Mod de preparare chiftele la cuptor:
Din toate aceste ingrediente se face un aluat care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Intr-o tava de aragaz se pune hartie de copt si din aluat se formeaza bile care se aranjeaza frumos in tava. Se da la cuptor pentru 45 minute (pana la rumenirea lor).
Sunt excelente!!! e pacat sa nu le incercati.
Si sa nu uitam ca sunt mai "dietetice "cum s-ar spune, nu mai sunt prajite in ulei.
Le-am servit impreuna cu sos de rosii (copii) - de data asta condimentele sosului au fost : cimbru, marar si busuioc- o combinatie foarte aromata, iar noi, adultii cu sos tzatziki.
O reteta recomandata de blogul biancams76.blogspot.ro
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor