Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele la cuptor:
- 600 g carne tocata
- 1 ceapa
- o jumatate legatura patrunjel
- 6 catei mari de usturoi
- 3 oua
- 2 felii de paine inmuiate in lapte
- 4 linguri smantana
- 4 linguri pesmet
- sare, piper
Mod de preparare chiftele la cuptor:
Din toate aceste ingrediente se face un aluat care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Intr-o tava de aragaz se pune hartie de copt si din aluat se formeaza bile care se aranjeaza frumos in tava. Se da la cuptor pentru 45 minute (pana la rumenirea lor).
Sunt excelente!!! e pacat sa nu le incercati.
Si sa nu uitam ca sunt mai "dietetice "cum s-ar spune, nu mai sunt prajite in ulei.
Le-am servit impreuna cu sos de rosii (copii) - de data asta condimentele sosului au fost : cimbru, marar si busuioc- o combinatie foarte aromata, iar noi, adultii cu sos tzatziki.
Chiftelute de legume | Retete de diversificare

O reteta recomandata de blogul biancams76.blogspot.ro
Mesajul socant al amantei catre barbatul care isi insela sotia

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?