Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de ardei umpluti:
- 9 ardei (atat am avut eu)
- 500 g carne tocata
- 1 ou
- o ceasca de orez
- o jumatate telina
- 3 morcovi potriviti
- 2 fire patrujel
- 500 ml bulion
- 2 linguri faina
- putin ulei
- sare, piper ,patrunjel verde, leustean
Mod de preparare ciorba de ardei umpluti:
Legumele se curata, se taie bastonase si se pun la fiert in 3 l apa cu putina sare.
Intre timp pregatim compozitia de carne, se face exact ca la perisoare , adica se pune sare, piper, se pune o cescuta de orez spalat, un ou. Cu aceasta compozitie umplem ardeii si la maxim 30 minute de cand au inceput sa fiarba legumele se pun in ciorba. Se lasa la fiert pana cand ardeii e lasa pe fundul oalei semn ca sunt fierti.
Se adauga putin leustean (daca va place) si patrunjel verde.
Intr-o cratita separat se face rantasul din 3 linguri de ulei, 2 de faina si se stinge cu ei 500 ml bulion. Se toarna in ciorba si se da in clocot dupa care se stinge focul.
Se poate adauga 200 ml smantana, sau puneti smantana cand serviti.
Sfaturi utile ca să nu vă îngrășați în vacanța de Paște și 1 Mai

Noua ne place acesta ciorba, mie personal imi aminteste de vacantele la bunica mea .
Pofta buna!!!
O reteta oferita de blogul biancams76.blogspot.ro
4 idei de mâncăruri sănătoase pe care le poți prepara pe grătar

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili