Dificultate: redusa
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente necesare pentru supa de chimen:
- 3 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 telina cat un mar
- 3 cartofi
- 1 lingurita chimen
- 100 ml ulei
- 1 lingura faina
- 1 legatura patrunjel verde
- sare
- 3 litri apa.
Mod de preparare supa de chimen:
Punem la fiert 3 litri apa, cand fierbe, adaugam zarzavatul maruntit si chimenul. Cand este fiert zarzavatul, separat intro tigaie, incingem uleiul, adaugam faina, rumenim usor, apoi stingem rantasul cu apa rece(cam 250 ml apa) amestecam bine la foc mic, sa nu se fca cocoloase, turnam rantasul peste supa, potrivim de sare si adaugam verdeata tocata. Se serveste cu crutoane de paine prajita.
O reteta propusa de blogul dulcesarat.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?