Se spune ca ar fi "cea mai buna reteta cu carne de curcan".

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chili de curcan:

  • 2 cepe mari
  • o jumatate de capatana de usturoi
  • 1 ardei
  • 50 ml ulei
  • 1 sticla de bulion
  • 1 conserva mare de fasole boabe maro
  • 1 piept de curcan
  • 2 linguri pudra de chili
  • 1 lingura chimen
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper

Mod de preparare chili de curcan:

Se toaca ceapa marunt si se caleste usor, pana devine aurie. Se adauga usturoiul, chimenul si chili.
Se stinge cu bulionul si se adauga toate celelalte ingrediente (mai putin fasolea!) si se lasa sa fiarba la foc mic minim o ora.

Cam cu 15 minute inainte sa il iau de pe foc am adaugat fasolea, pe care am clatit-o bine la scoaterea din conserva.

Noi am servit cu crutoane de mamaliga cu rozmarin.

chili de curcan

Pentru a descoperi si alte retete accesati blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chili de curcan.

Retete culinare similare