Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru omleta la cuptor:
- oua
- sunca
- cascaval
- sare
- piper
- ulei
- apa
Mod de preparare omleta la cuptor:
Se sparg ouale si se amesteca cu mezelul taiat feliute si cascavalul dat pe razatoare mare.
Se adauga o picatura de ulei si putina apa ca sa se mai subtieze, se condimenteaza si se toarna intr-o tava sau tigaie si se da la cuptor pana se face. La cuptorul meu a durat 15 min.
Aceasta reteta este oferita de blogul Kata's kitchen.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?