Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa de pui cu dovlecel:
- 1 piept de pui dezosat
- 1 ceapa
- 2 dovlecei potriviti
- 1 pastarnac
- 1 lingura ulei de masline
- o mana de taietei(eu folosesc de la Barilla pentru ca imi plac tare mult)
- patrunjel verde
- sare
- piper macinat
Mod de preparare supa de pui cu dovlecel:
Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert intr-o oala in care adaugam apa rece atata cat sa acopere carnea. Condimentam cu sare. Spumam si lasam carnea sa fiarba la foc potrivit. Intre timp ne ocupam de legume-curatam ceapa si pastarnacul si le crestam in patru.......dovleceii nu i-am curatat pentru ca erau tineri si nici seminte nu aveau asa ca i-am taiat direct cubulete mai mari .Cu circa 10 min. inainte de a fi carnea facuta adaugam legumele, uleiul, completam cu apa si potrivim de sare si piper.
Separat fierbem in apa cu sare taieteii.
La final tragem oala de pe foc, scoatem ceapa si pastarnacul si adaugam taieteii.
Servim asezonata cu patrunjel verde.
O reteta oferita de blogul mmihalache.blogspot.ro
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!