Supa de pui cu dovlecel

12:07, 8 Iulie 2013 publicat în Retete culinare31 share-uri

Este vara, este sufocant de cald,in bucatarie si mai cald, asa ca m-am hotarat sa fac ceva rapid si usor in acelasi timp.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa de pui cu dovlecel:

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 pastarnac
  • 1 lingura ulei de masline
  • o mana de taietei(eu folosesc de la Barilla pentru ca imi plac tare mult)
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare supa de pui cu dovlecel:

Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert intr-o oala in care adaugam apa rece atata cat sa acopere carnea. Condimentam cu sare. Spumam si lasam carnea sa fiarba la foc potrivit. Intre timp ne ocupam de legume-curatam ceapa si pastarnacul si le crestam in patru.......dovleceii nu i-am curatat pentru ca erau tineri si nici seminte nu aveau asa ca i-am taiat direct cubulete mai mari .Cu circa 10 min. inainte de a fi carnea facuta adaugam legumele, uleiul, completam cu apa si potrivim de sare si piper.
Separat fierbem in apa cu sare taieteii.
La final tragem oala de pe foc, scoatem ceapa si pastarnacul si adaugam taieteii.
Servim asezonata cu patrunjel verde.

Citeste si:
5 obiceiuri culinare din Japonia mai mult decât interesante
5 obiceiuri culinare din...

O reteta oferita de blogul mmihalache.blogspot.ro

Citeste si:
5 feluri de mancare satioase care te ajuta sa te mentii in forma
5 feluri de mancare satioase...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri