Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru dulceata de prune:
- 150 gr zahar
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita cardamon
Mod de preparare dulceata cu prune:
Mai intai se spala prunele si li se scot samburii.
Se pun intr-un vas impreuna cu 150 gr de apa si zaharul. Se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie fructul - cam o jumatate de ora.
Ceai și cafea pentru momente din viață

Se scot din vasul in care au fiert si se paseaza cuun robot de bucatarie. Se amesteca condimentele.
Vasul in care au fiert se clateste si se adauga inapoi dulceata si se lasa la fiert aproximativ 1-1,2 ore.
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...

Apoi am pus dulceata in borcane sterilizate si ce a mai ramas am consumat rapid cu biscuiti unsi cu unt de arahide crocant.
*daca doriti sa fie mai dulce mai adaugati zahar; depinde mult si de cat de dulci sunt fructele.
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul amainbucatarie.
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei