12:08, 9 August 2012 publicat în Retete culinare 14 share-uri

Pentru cei careadora musacaua, sa stiti ca puteti sa o gatiti si de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru musaca de post:

  • 0.5kg cartofi
  • 0.5 kg ciuperci(ghebe)
  • sos de rosii
  • 1 vanata
  • 1 cub margarina
  • 2 cepe,sare piper
  • 1 buc, cascaval de post sau br. tofu
  • 1 cana sos alb

Mod de preparare musaca de post:

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...

Fierbem cartofii, apoi taiatii felii. Apoi caliti ciupercile sau ghebele cu ceapa,sare si piper.
Daca nu aveti felii de vinete in congelator, cumparati o vanata, feliati-o, presarati cu sare, lasati 20 min. apoi opariti in apa fierbinte , timp de 5 min.

Acum asamblam:

Citeste si:
Cum poți mânca mai sănătos de Paște
 Cum poți mânca mai sănătos...

-ungeti un vas yena cu margarina

-apoi asezati un strat de cartofi felii

-urmeaza un strat de ghebe calite cu ceapa, iar deasupra sos de rosii

-puneti feliile de vinete

-faceti sosul alb din: apa, faina si un pic de delikat, putin piper

-turnati deasupra, apoi radeti cascaval

-dati la cuptor vreme de 30-40 min la foc mic.

Serviti cald, alaturi de muraturi.

Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul culinare cu fete istete.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri