Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru musaca de post:
- 0.5kg cartofi
- 0.5 kg ciuperci(ghebe)
- sos de rosii
- 1 vanata
- 1 cub margarina
- 2 cepe,sare piper
- 1 buc, cascaval de post sau br. tofu
- 1 cana sos alb
Mod de preparare musaca de post:
Fierbem cartofii, apoi taiatii felii. Apoi caliti ciupercile sau ghebele cu ceapa,sare si piper.
Daca nu aveti felii de vinete in congelator, cumparati o vanata, feliati-o, presarati cu sare, lasati 20 min. apoi opariti in apa fierbinte , timp de 5 min.
Acum asamblam:
-ungeti un vas yena cu margarina
-apoi asezati un strat de cartofi felii
-urmeaza un strat de ghebe calite cu ceapa, iar deasupra sos de rosii
-puneti feliile de vinete
-faceti sosul alb din: apa, faina si un pic de delikat, putin piper
-turnati deasupra, apoi radeti cascaval
-dati la cuptor vreme de 30-40 min la foc mic.
Serviti cald, alaturi de muraturi.
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul culinare cu fete istete.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?