2 August 2012 publicat în Retete culinare 15 share-uri

Va invit sa va imaginati o croaziera pe Mediterana, alaturi de acest preparat cu adevarat exotic si rafinat, care va va face sa va simtiti intr-o minunata vacanta.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru file de cod mediteranean:

  • 500g. file de cod alaska
  • 4 nectarine coapte
  • 1 grapefruit
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 ardei iute (chili)
  • 1 lingurita miere
  • rozmarin maruntit
  • busuioc
  • piper
  • sare
  • patrunjel sau frunze de busuioc,pentru ornat

Mod de preparare file de cod mediteranean:

Nectarinele se curata de coaja, pulpa se desprinde de pe sambure si se taie cubulete. Feliile de grapefruit se curata de pielita interioara, astfel incat sa ramana pulpa. Sucul care se scurge se pastreaza intr-un vas. Pulpa de grapefruit se taie bucatele. Ceapa se curata si se toaca marunt, se amesteca cu grapefruit -ul si cu bucatelele de nectarine.
Pestele se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza din plin si se frige cateva minute intr-o tigaie teflonata in putin ulei de masline.
Busuiocul si rozmarinul se amesteca cu sucul de grepfruit, se mai stoarce sucul de la inca o nectarina, se adauga putina sare,chili si o lingurita de miere , se amesteca bine si rezulta un sos delicios.
Codul se aseaza pe un platou de servit, se adauga peste el amestecul de fructe si se stropeste cu sos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Crăciunul din sufletul meu este cu miros de brad, împletit cu iubirea din sânul familiei Lactate de Ibănești, brandul comercializat de MIRDATOD Prod, afacere de familie 100% românească se extinde la nivel național și se pregătește de  ancorarea pe piața internațională

Reteta oferita de blogul: https://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

Pofta buna !:)



O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri