O reteta simpla, plina de savoare, perfecta pentru zilele calduroase de vara.

Timp de preparare: 5 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru sos proaspat de rosii cu busuioc:

  • 2-3 rosii coapte
  • busuioc proaspat
  • 1-2 capatani de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare sos de rosii cu busuioc:

Se curata rosiile de coaja, se taie in bucati si se baga la blender cu restul ingredientelor pana se obtine un sos fin.
Se poate servi rece cu spaghetti sau alte paste fainoase dupa preferinta, cu putin parmezan proaspat ras pe deasupra.

sos de rosii cu busuioc

O reteta propusa de: Blandiana Lyka (display2)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sos proaspat de rosii cu busuioc.