28 Iulie 2012 publicat în Retete culinare 44 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Daca aveti un ceaun de tuci trebuie sa preparati urmatoarea reteta de pui cu usturoi, este delicios !

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pui la ceaun:

  • 1 pui
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita de curry
  • putin cimbru (optional)
  • 100 ml ulei + 50 g unt

Mod de prepararepui la ceaun:

Puiul se spala bine si se taie in bucati. Incingem uleiul, adaugam untul si punem bucatile de pui la calit, la foc mic, in ceaun. Presaram condimentele. Intoarcem puiul pe toate partile sa se caleasca bine.
Daca dupa calire observati ca este prea multa grasime, mai scurgeti din ea.
Adaugam un pahar de apa, lasam 2 minute sa inceapa sa fiarba si continuam cu usturoiul curatat si zdrobit; amestecam bine. Punem un capac peste ceaun si mai lasam sa se inabuse maxim 10 minute.
Serviti puiul fierbinte pe pat de mamaliga.



Gata, s-a sfarsit reteta unui preparat traditional romanesc si super gustos oferita de https://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/ !

Pofta buna !


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri