Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru dulceata de mure:
- 1kg si jumatate de mure
- 1kg si jumatate de zahar
Mod de preparare dulceata de mure:
-Am amestecat murele cu zaharul si am lasat sa stea 1 ora impreuna.
-Am pus la foc mic si am lasat sa fiarba usor. Cand incepe sa faca spuma, o luam cu ajutorul unei linguri.
-Verificam pe o farfurie daca dulceata e gata, turnand o picatura. Daca e gata, inchidem focul si o turnam fierbinte in borcane. Le intoarcem invers si lasam asa 10 minute ca sa se sigileze bine.
-Mie mi-au iesit 3 borcanase, dar e destul pentru noi 2. Cu siguranta vom folosi dulceata la clatite si la feliile de paine prajita cu unt din week-end atunci cand luam micul dejun impreuna
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul Iulia's Kitchen
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară