Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru dulceata de mure:
- 1kg si jumatate de mure
- 1kg si jumatate de zahar
Mod de preparare dulceata de mure:
-Am amestecat murele cu zaharul si am lasat sa stea 1 ora impreuna.
-Am pus la foc mic si am lasat sa fiarba usor. Cand incepe sa faca spuma, o luam cu ajutorul unei linguri.
-Verificam pe o farfurie daca dulceata e gata, turnand o picatura. Daca e gata, inchidem focul si o turnam fierbinte in borcane. Le intoarcem invers si lasam asa 10 minute ca sa se sigileze bine.
-Mie mi-au iesit 3 borcanase, dar e destul pentru noi 2. Cu siguranta vom folosi dulceata la clatite si la feliile de paine prajita cu unt din week-end atunci cand luam micul dejun impreuna
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul Iulia's Kitchen
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri