Asta e minunatia mea de dulceata de mure. Absolut o bunatate!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru dulceata de mure:

  • 1kg si jumatate de mure
  • 1kg si jumatate de zahar

Mod de preparare dulceata de mure:

-Am amestecat murele cu zaharul si am lasat sa stea 1 ora impreuna.
-Am pus la foc mic si am lasat sa fiarba usor. Cand incepe sa faca spuma, o luam cu ajutorul unei linguri.
-Verificam pe o farfurie daca dulceata e gata, turnand o picatura. Daca e gata, inchidem focul si o turnam fierbinte in borcane. Le intoarcem invers si lasam asa 10 minute ca sa se sigileze bine.

-Mie mi-au iesit 3 borcanase, dar e destul pentru noi 2. Cu siguranta vom folosi dulceata la clatite si la feliile de paine prajita cu unt din week-end atunci cand luam micul dejun impreuna

dulceata de mure

Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul Iulia's Kitchen


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dulceata de mure.