Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa de dovlecel:
- 3 dovlecei potriviti
- 3 morcovi
- 2 radacini de patrunjel
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 1 lingura de faina
- 1 cana de lapte
- sare, piper
- verdeata
- putin ulei
Mod de preparare supa de dovlecel:
Se caleste usor ceapa, ardeiul si morcovul in ulei, pana lasa putina culoare.
Se pune peste dovlecelul dat pe razatoare si patrunjelul, se completeaza cu apa si se lasa la fiert pana s-au fiert legumele.
Cu cateva minute inainte sa il luati de pe foc, adaugati laptele in care ati dizolvat faina si lasati sa mai dea putin in clocot.
Adaugati apoi verdeata tocata si potriviti la gust cu sare si piper.
Eu am adaugat la final putina untura de bibilica, pe care o tin la frigider si o folosesc la supele de legume pentru un plus de aroma.
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro