Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa de dovlecel:
- 3 dovlecei potriviti
- 3 morcovi
- 2 radacini de patrunjel
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 1 lingura de faina
- 1 cana de lapte
- sare, piper
- verdeata
- putin ulei
Mod de preparare supa de dovlecel:
Se caleste usor ceapa, ardeiul si morcovul in ulei, pana lasa putina culoare.
Se pune peste dovlecelul dat pe razatoare si patrunjelul, se completeaza cu apa si se lasa la fiert pana s-au fiert legumele.
Cu cateva minute inainte sa il luati de pe foc, adaugati laptele in care ati dizolvat faina si lasati sa mai dea putin in clocot.
Adaugati apoi verdeata tocata si potriviti la gust cu sare si piper.
Eu am adaugat la final putina untura de bibilica, pe care o tin la frigider si o folosesc la supele de legume pentru un plus de aroma.
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară