Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu piersici:
- macaroane
- 1 cutie conserva de piersici
- 4 bucati piept de pui
- 1 1/2 lingurita praf curry
- 2 linguri ulei de masline
- 6 cepe verzi
Mod de preparare piept de pui cu piersici:
1 Fierbeti macaroanele (primul pas a fost dificil, nu?
2 Scoateti piersicile din cutie si strecurati-le de suc. Sucul pastrati-l intr-un pahar.
3 Spalati pieptul de pui si daca este necesar taiati-l in bucati - depinde de piept. Feliile de piept le condimentati cu sare, piper si curry si le prajiti intr-o tigaie pana se patrund bine.
4 Intre timp, pe un gratar (sau o tigaie) prajiti si jumatatile de piersici intr-o lingura de ulei.
5 In tigaia si uleiul ramas de la prajirea pieptului de pui aruncati o mana de ceapa verde si stingeti cu sucul de la piersica. Sosul astfel obtinut il turnati peste friptura.
O reteta propusa de blogul Amainbucatarie.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân