Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu piersici:
- macaroane
- 1 cutie conserva de piersici
- 4 bucati piept de pui
- 1 1/2 lingurita praf curry
- 2 linguri ulei de masline
- 6 cepe verzi
Mod de preparare piept de pui cu piersici:
1 Fierbeti macaroanele (primul pas a fost dificil, nu?
Alternative simple și rapide pentru pui gătit la cuptor

2 Scoateti piersicile din cutie si strecurati-le de suc. Sucul pastrati-l intr-un pahar.
3 Spalati pieptul de pui si daca este necesar taiati-l in bucati - depinde de piept. Feliile de piept le condimentati cu sare, piper si curry si le prajiti intr-o tigaie pana se patrund bine.
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021

4 Intre timp, pe un gratar (sau o tigaie) prajiti si jumatatile de piersici intr-o lingura de ulei.
5 In tigaia si uleiul ramas de la prajirea pieptului de pui aruncati o mana de ceapa verde si stingeti cu sucul de la piersica. Sosul astfel obtinut il turnati peste friptura.
O reteta propusa de blogul Amainbucatarie.
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili