Piept de pui cu piersici, o adevarata delicatesc culinara.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru piept de pui cu piersici:

  • macaroane
  • 1 cutie conserva de piersici
  • 4 bucati piept de pui
  • 1 1/2 lingurita praf curry
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 cepe verzi

Mod de preparare piept de pui cu piersici:

1 Fierbeti macaroanele (primul pas a fost dificil, nu?

2 Scoateti piersicile din cutie si strecurati-le de suc. Sucul pastrati-l intr-un pahar.

3 Spalati pieptul de pui si daca este necesar taiati-l in bucati - depinde de piept. Feliile de piept le condimentati cu sare, piper si curry si le prajiti intr-o tigaie pana se patrund bine.

4 Intre timp, pe un gratar (sau o tigaie) prajiti si jumatatile de piersici intr-o lingura de ulei.

5 In tigaia si uleiul ramas de la prajirea pieptului de pui aruncati o mana de ceapa verde si stingeti cu sucul de la piersica. Sosul astfel obtinut il turnati peste friptura.

piept de pui cu piersici

O reteta propusa de blogul Amainbucatarie.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piept de pui cu piersici.