Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata multicolora de vara:
- 250 g orez basmati fiert (bob lung)
- 2 cutii cu ton in suc propriu
- 150 g masline feliate
- 200 g porumb dulce
- 4 oua fierte tari
- 4 rosii
- 4 castraveti mici
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde sau galben
- 1/2 mar
- Vinegreta :
- 2 lingurite cu mustar frantuzesc sau Dijon
- 2 lingurite otet
- 3 linguri ulei de masline extravirgin
- 2 linguri de apa(optional)
- busuioc tocat marunt
- sare si piper
Mod de preparare salata multicolora de vara:
Se taie toate legumele, marul si ouale cuburi; sfaramam tonul cu furculita.
Amestecam usor orezul fiert si racit cu amestecul de mai sus si stropesc cu vinegreta.
Orezul l-am fiert al dente in 3,5 litri de apa cu sare .
Intr-un bol, preparam vinegreta, amestecand bine toate ingredientele recomandate !
Servim salata rece !
Va astept pe blogul meu pentru retete usoare si atractive: https://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
Pofta buna !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?