30 Iulie 2013 publicat în Retete culinare 8 share-uri

In diverse combinatii de gust si aspect, salatele contin minerale, substante nutritive, fibre si, desigur, vitamine atat de necesare organismului nostru. Salatele au doua avantaje majore: rapiditatea de preparare si aportul pozitiv asupra sanatatii.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata multicolora de vara:

  • 250 g orez basmati fiert (bob lung)
  • 2 cutii cu ton in suc propriu
  • 150 g masline feliate
  • 200 g porumb dulce
  • 4 oua fierte tari
  • 4 rosii
  • 4 castraveti mici
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde sau galben
  • 1/2 mar
  • Vinegreta :
  • 2 lingurite cu mustar frantuzesc sau Dijon
  • 2 lingurite otet
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri de apa(optional)
  • busuioc tocat marunt
  • sare si piper

Mod de preparare salata multicolora de vara:

Se taie toate legumele, marul si ouale cuburi; sfaramam tonul cu furculita.
Amestecam usor orezul fiert si racit cu amestecul de mai sus si stropesc cu vinegreta.
Orezul l-am fiert al dente in 3,5 litri de apa cu sare .
Intr-un bol, preparam vinegreta, amestecand bine toate ingredientele recomandate !
Servim salata rece !

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Va astept pe blogul meu pentru retete usoare si atractive: https://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/


Pofta buna !


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri