Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata multicolora de vara:
- 250 g orez basmati fiert (bob lung)
- 2 cutii cu ton in suc propriu
- 150 g masline feliate
- 200 g porumb dulce
- 4 oua fierte tari
- 4 rosii
- 4 castraveti mici
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde sau galben
- 1/2 mar
- Vinegreta :
- 2 lingurite cu mustar frantuzesc sau Dijon
- 2 lingurite otet
- 3 linguri ulei de masline extravirgin
- 2 linguri de apa(optional)
- busuioc tocat marunt
- sare si piper
Mod de preparare salata multicolora de vara:
Se taie toate legumele, marul si ouale cuburi; sfaramam tonul cu furculita.
Amestecam usor orezul fiert si racit cu amestecul de mai sus si stropesc cu vinegreta.
Orezul l-am fiert al dente in 3,5 litri de apa cu sare .
Intr-un bol, preparam vinegreta, amestecand bine toate ingredientele recomandate !
Servim salata rece !
Va astept pe blogul meu pentru retete usoare si atractive: https://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
Pofta buna !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân