Timp de preparare: 72 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pepene murat:
- felii de pepene rosu
- apa
- 1 lingura de sare grunjoasa la un litru de apa
- 2 linguri de otet la un litru de apa
- tulpini de marar proaspat
Mod de preparare pepene murat:
Se taie pepenele in bucati si se aseaza in borcan.
Se amesteca apa cu sarea si otetul, pana s-a topit sarea.
Se aseaza si tulpinile de marar in borcan si se toarna apa cu sare si otet.
Se acopera cu o farfurie si se tine la soare 4-5 zile.
Se poate consuma sau se poate pune la frigider in containere de plastic sau in borcane. Eu asa imi tin si castravetii peste iarna, primavara ii am tot crocanti.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei