Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cheesecake cu nectarine si cacao:
- 200 grame biscuiti
- 500 grame Ricotta de la Lactitalia
- 2 nectarine
- 150 gr unt
- 3 linguri cacao
- 3 linguri zahar
- 250 gr iaurt cu fructe (caise)
Mod de preparare cheesecake cu nectarine si cacao:
Maruntiti biscuitii fie cu cutitul fie cu sucitorul.
In cazul in care folositi sucitorul bagati biscuitii intr-o punga rezistenta pentru a nu face mizerie. Turnati peste biscuiti untul topit si framantati pana se patrund bine, apoi intindeti in tava de prajitura.
Presarati nectarinele taiate bucatele si turnati peste ricotta amestecata cu iaurt, cacao si zahar.
Puneti la rece cam o ora la congelator (varianta super rapida) sau macar 2 ore la frigider.
Pentru a descoperi si alte retete delicioase accesati blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!