11 Iunie 2012 publicat în Retete culinare 2 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
O delicioasa prajitura cu caise ce a avut mare succes la noi!

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura cu caise:

  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 7 gr praf de copt
  • 1/2 pachet de unt la temperatura camerei
  • 1/3 cana de lapte
  • caise,cred ca am avut vreo 7-8
  • varf de praf de sare

Mod de preparare prajitura cu caise:

Se mixeaza zaharul cu ouale, apoi se adauga untul si laptele. Separat, se amesteca faina cu praful de copt si sarea.
Se adauga la amestecul de oua si se incorporeaza usor. Nu trebuie amestecat mult, numai cat sa fie incorporat.
Se spala caisele si se taie in jumatati.
Se adauga compozitia intr-o tava de 22x28 cm si se aseaza jumatatile de caise peste.
Se da la cuptor cam 30-40 de minute.



O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri