Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu caise:
- 4 oua
- 200 gr zahar
- 250 gr faina
- 7 gr praf de copt
- 1/2 pachet de unt la temperatura camerei
- 1/3 cana de lapte
- caise,cred ca am avut vreo 7-8
- varf de praf de sare
Mod de preparare prajitura cu caise:
Se mixeaza zaharul cu ouale, apoi se adauga untul si laptele. Separat, se amesteca faina cu praful de copt si sarea.
Se adauga la amestecul de oua si se incorporeaza usor. Nu trebuie amestecat mult, numai cat sa fie incorporat.
Se spala caisele si se taie in jumatati.
Se adauga compozitia intr-o tava de 22x28 cm si se aseaza jumatatile de caise peste.
Se da la cuptor cam 30-40 de minute.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional