Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu caise:
- 4 oua
- 200 gr zahar
- 250 gr faina
- 7 gr praf de copt
- 1/2 pachet de unt la temperatura camerei
- 1/3 cana de lapte
- caise,cred ca am avut vreo 7-8
- varf de praf de sare
Mod de preparare prajitura cu caise:
Se mixeaza zaharul cu ouale, apoi se adauga untul si laptele. Separat, se amesteca faina cu praful de copt si sarea.
Se adauga la amestecul de oua si se incorporeaza usor. Nu trebuie amestecat mult, numai cat sa fie incorporat.
Se spala caisele si se taie in jumatati.
Se adauga compozitia intr-o tava de 22x28 cm si se aseaza jumatatile de caise peste.
Se da la cuptor cam 30-40 de minute.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?