Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu caise:
- 4 oua
- 200 gr zahar
- 250 gr faina
- 7 gr praf de copt
- 1/2 pachet de unt la temperatura camerei
- 1/3 cana de lapte
- caise,cred ca am avut vreo 7-8
- varf de praf de sare
Mod de preparare prajitura cu caise:
Se mixeaza zaharul cu ouale, apoi se adauga untul si laptele. Separat, se amesteca faina cu praful de copt si sarea.
Se adauga la amestecul de oua si se incorporeaza usor. Nu trebuie amestecat mult, numai cat sa fie incorporat.
Se spala caisele si se taie in jumatati.
Se adauga compozitia intr-o tava de 22x28 cm si se aseaza jumatatile de caise peste.
Se da la cuptor cam 30-40 de minute.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei