Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sos tzatziki:
- 2 catei de usturoi
- 1/4 de lingura cu suc de lamaie proaspat
- putina sare
- putin piper negru macinat
- 2 castraveciori mici
- 140 de grame de iaurt natural, cu putine grasimi.
Mod de preparare pentru sos tzatziki:
Se curata usturoiul si se zdrobeste. Se spala castraveciorii si se dau pe razatoarea mare. Se adauga sare peste castraveciori si se dau deoparte. Se amesteca in iaurt ca sa devina mai moale, mai pufos.
Se varsa foarte putin din zeama lasata de castraveciori, nu multa, pentru ca aceasta zeama pastreaza nutrientii din castraveti. Se adauga apoi iuartul, se amesteca. Se adauga usturoiul, sarea, piperul si sucul de lamaie, apoi iar se amesteca.
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?