Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripioare in crusta de lapte de cocos:
- un kilogram aripioare de pui
- doua linguri lapte de cocos mai gros
- o lingura de faina
- o lingurita praf curcuma/turmeric
- doua linguri ulei de masline
- usturoi
- sare
- piper
- busuioc uscat
Mod de preparare aripioare in crusta de lapte de cocos:
Am spalat si taiat in doua aripioarele, am amestecat apoi ingredientele (toate de mai sus, in afara de usturoi) pentru “coating-ul” acestora – a iesit o crema galben deschis foarte aromata; am amestecat apoi aripioarele uniform cu aceasta compozitie.
Le-am intins intr-o tava mare, pe hartie de copt, si le-am bagat la cuptor, la 180 de grade (inspre 200 chiar). Dupa aproximativ 20 de minute le-am scos, le-am intors pe cealalta parte, le-am mai stropit cu putin ulei de masline, am pus deasupra, uniform, doi catei zdrobiti de usturoi, apoi le-am bagat in flacarile iadului inca 10-15 minute – pana cand au devenit aurii si crocante (le-am pazit in genunchi, langa gemuletul cuptorului)
Si cand au fost gata cam asa au fost gata:
O reteta recomandata de blogul Foodblog
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?