Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripioare in crusta de lapte de cocos:
- un kilogram aripioare de pui
- doua linguri lapte de cocos mai gros
- o lingura de faina
- o lingurita praf curcuma/turmeric
- doua linguri ulei de masline
- usturoi
- sare
- piper
- busuioc uscat
Mod de preparare aripioare in crusta de lapte de cocos:
Am spalat si taiat in doua aripioarele, am amestecat apoi ingredientele (toate de mai sus, in afara de usturoi) pentru “coating-ul” acestora – a iesit o crema galben deschis foarte aromata; am amestecat apoi aripioarele uniform cu aceasta compozitie.
Le-am intins intr-o tava mare, pe hartie de copt, si le-am bagat la cuptor, la 180 de grade (inspre 200 chiar). Dupa aproximativ 20 de minute le-am scos, le-am intors pe cealalta parte, le-am mai stropit cu putin ulei de masline, am pus deasupra, uniform, doi catei zdrobiti de usturoi, apoi le-am bagat in flacarile iadului inca 10-15 minute – pana cand au devenit aurii si crocante (le-am pazit in genunchi, langa gemuletul cuptorului)
Si cand au fost gata cam asa au fost gata:
O reteta recomandata de blogul Foodblog
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse