Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pandispan cu visine:
- 4 oua
- 15 linguri cu varf faina
- 12 linguri zahar
- 9 linguri ulei
- 15 linguri lapte caldut
- 1 plic praf de copt
- aproximativ 700-800 g visine fara samburi
- mirodenii
Mod de preparare pandispan cu visine:
Se pregateste aluatul: Mixati ouale impreuna cu mirodeniile si zaharul pana se obtine o crema groasa, alba si stralucitoare, astfel veti sti ca s-a topit zaharul, apoi se adauga treptat uleiul, lapte putin cate putin, iar la sfarsit, se incorporeaza faina cernuta impreuna cu 1 plic praf de copt.
Se va obtine un aluat pufos si aerat, cu o consistenta un pic mai groasa decat cea a aluatului de clatite.
Turnati compozitia intr-o tava mare de aragaz captusita, inclusiv peretii, cu hartie de copt. Asezati uniform deasupra aluatului, visinele putin scurse.
Se da la cuptorul bine incins, cu 15 min inainte de a introduce tava, pentru 35-40 min sau pana ce trece testul cu scobitoarea si este frumos rumenita. Se serveste dupa preferinta, pudrata cu zahar pudra sau simpla, va iesi o prajitura extraordinar de pufoasa si atat de delicioasa.
O retete propusa de poetagurmanda.
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional