Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pandispan cu visine:
- 4 oua
- 15 linguri cu varf faina
- 12 linguri zahar
- 9 linguri ulei
- 15 linguri lapte caldut
- 1 plic praf de copt
- aproximativ 700-800 g visine fara samburi
- mirodenii
Mod de preparare pandispan cu visine:
Se pregateste aluatul: Mixati ouale impreuna cu mirodeniile si zaharul pana se obtine o crema groasa, alba si stralucitoare, astfel veti sti ca s-a topit zaharul, apoi se adauga treptat uleiul, lapte putin cate putin, iar la sfarsit, se incorporeaza faina cernuta impreuna cu 1 plic praf de copt.
Se va obtine un aluat pufos si aerat, cu o consistenta un pic mai groasa decat cea a aluatului de clatite.
Turnati compozitia intr-o tava mare de aragaz captusita, inclusiv peretii, cu hartie de copt. Asezati uniform deasupra aluatului, visinele putin scurse.
Se da la cuptorul bine incins, cu 15 min inainte de a introduce tava, pentru 35-40 min sau pana ce trece testul cu scobitoarea si este frumos rumenita. Se serveste dupa preferinta, pudrata cu zahar pudra sau simpla, va iesi o prajitura extraordinar de pufoasa si atat de delicioasa.

O retete propusa de poetagurmanda.
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri