Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa-crema de ciuperci:
- 1 kg ciuperci champignon
- 2 cepe
- 3-4 catei de usturoi
- 100 g unt
- 1,5 litri supa de pui (sau apa)
- 300 g smantana
- 3 linguri ulei
- sare si piper
- crutoane
Mod de preparare supa-crema de ciuperci:
Intr-o cratita am incins uleiul, untul si am calit ceapa si usturoiul tocate marunt. Ciupercile spalate si taiate cuburi le-am pus peste amestecul de ceapa si usturoi si le-am lasat si pe ele la calit 5-10 minute. Am amestecat incontinuu ca sa nu se prinda si am adaugat supa de pui ; am lasat la fiert 10 minute.
Daca nu avem supa, folosim apa.
Pasam totul cu un blender si adaugam smantana, sare si piper .
Servim cu crutoane!
Rapid si gust inconfundabil !
Pofta buna !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară