12:05, 31 Mai 2012 publicat în Retete culinare

Pentru cei care prefera ciupercile, aceasta supa-crema este un deliciu !

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de ciuperci:

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • 1,5 litri supa de pui (sau apa)
  • 300 g smantana
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
  • crutoane

Mod de preparare supa-crema de ciuperci:

Intr-o cratita am incins uleiul, untul si am calit ceapa si usturoiul tocate marunt. Ciupercile spalate si taiate cuburi le-am pus peste amestecul de ceapa si usturoi si le-am lasat si pe ele la calit 5-10 minute. Am amestecat incontinuu ca sa nu se prinda si am adaugat supa de pui ; am lasat la fiert 10 minute.
Daca nu avem supa, folosim apa.
Pasam totul cu un blender si adaugam smantana, sare si piper .
Servim cu crutoane!



Rapid si gust inconfundabil !

Pofta buna !


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Citeste si:
5 obiceiuri culinare din Japonia mai mult decât interesante
5 obiceiuri culinare din...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri