Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa-crema de ciuperci:
- 1 kg ciuperci champignon
- 2 cepe
- 3-4 catei de usturoi
- 100 g unt
- 1,5 litri supa de pui (sau apa)
- 300 g smantana
- 3 linguri ulei
- sare si piper
- crutoane
Mod de preparare supa-crema de ciuperci:
Intr-o cratita am incins uleiul, untul si am calit ceapa si usturoiul tocate marunt. Ciupercile spalate si taiate cuburi le-am pus peste amestecul de ceapa si usturoi si le-am lasat si pe ele la calit 5-10 minute. Am amestecat incontinuu ca sa nu se prinda si am adaugat supa de pui ; am lasat la fiert 10 minute.
Daca nu avem supa, folosim apa.
Pasam totul cu un blender si adaugam smantana, sare si piper .
Servim cu crutoane!
Rapid si gust inconfundabil !
Pofta buna !
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?