Pentru cei care prefera ciupercile, aceasta supa-crema este un deliciu !

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de ciuperci:

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • 1,5 litri supa de pui (sau apa)
  • 300 g smantana
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
  • crutoane

Mod de preparare supa-crema de ciuperci:

Intr-o cratita am incins uleiul, untul si am calit ceapa si usturoiul tocate marunt. Ciupercile spalate si taiate cuburi le-am pus peste amestecul de ceapa si usturoi si le-am lasat si pe ele la calit 5-10 minute. Am amestecat incontinuu ca sa nu se prinda si am adaugat supa de pui ; am lasat la fiert 10 minute.
Daca nu avem supa, folosim apa.
Pasam totul cu un blender si adaugam smantana, sare si piper .
Servim cu crutoane!

supa crema de ciupeci

Rapid si gust inconfundabil !

Pofta buna !

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa-crema de ciuperci.