Lamai umplute cu ton

12:05, 28 Mai 2012 publicat în Retete culinare9 share-uri

Un aperitiv light, usor de pregatit si racoros.

Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru lamai umplute cu ton:

  • 2 lamai medii
  • putin piper negru macinat
  • 2 fire de ceapa verde ( se va folosi doar partea verde)
  • 2 linguri cu masline verzi tocate rondele si fara samburi)
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 1 cutie de ton in ulei
  • 2 rosii cherry prospecte.

Nu este nevoie de sare, intrucat maslinele au deja sare. Ingredientele sunt pentru 4 aperitive.

Mod de preparare lamaie umplute cu ton:

Se scurge un pic tonul de sos, dar o mica parte se pastreaza. Se spala lamaile, se taie pe din doua, iar la codite se taie de asa maniera incat sa stea pe farfurie. Se inlatura miezul folosindu-se o lingura.
Se spala ceapa verde si se toaca marunt partea verde. Se spala rosiile, se taie pe din doua, apoi jumatatile se toaca iar pe din doua. Se inlatura miezul rosiilor. Se amesteca tonul cu ceapa verde, cu suc de lamaie proaspat, piper negru macinat si rosiile cherry tocate, dar si cu maslinele tocate rondele.
Se iau apoi jumatatile de lamai si se umplu cu mixtura obtinuta, va puteti ajuta de o lingura.

Citeste si:
Merită să le încerci: 6 preparate delicioase specifice bucătăriei...
Merită să le încerci: 6...

Pofta buna sa aveti!



O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)

Citeste si:
8 preparate culinare franțuzești pe care trebuie să le încerci
8 preparate culinare...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri