Un aperitiv light, usor de pregatit si racoros.

Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru lamai umplute cu ton:

  • 2 lamai medii
  • putin piper negru macinat
  • 2 fire de ceapa verde ( se va folosi doar partea verde)
  • 2 linguri cu masline verzi tocate rondele si fara samburi)
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 1 cutie de ton in ulei
  • 2 rosii cherry prospecte.

Nu este nevoie de sare, intrucat maslinele au deja sare. Ingredientele sunt pentru 4 aperitive.

Mod de preparare lamaie umplute cu ton:

Se scurge un pic tonul de sos, dar o mica parte se pastreaza. Se spala lamaile, se taie pe din doua, iar la codite se taie de asa maniera incat sa stea pe farfurie. Se inlatura miezul folosindu-se o lingura.
Se spala ceapa verde si se toaca marunt partea verde. Se spala rosiile, se taie pe din doua, apoi jumatatile se toaca iar pe din doua. Se inlatura miezul rosiilor. Se amesteca tonul cu ceapa verde, cu suc de lamaie proaspat, piper negru macinat si rosiile cherry tocate, dar si cu maslinele tocate rondele.
Se iau apoi jumatatile de lamai si se umplu cu mixtura obtinuta, va puteti ajuta de o lingura.

lamai umlpute cu ton

Pofta buna sa aveti!

O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Lamai umplute cu ton.