Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru inghetata cu cacao, stafide si rom:
- 1 litru frisca lichida
- 4 oua
- 300 ml. lapte
- 300 gr. zahar
- 50 gr. cacao
- 2-3 fiole cu esenta de rom
- stafide (dupa preferinta)
Mod de preparare inghetata cu cacao, stafide si rom:
Mixam ouale cu zaharul pana devin crema si adaug laptele; amestecam pana se omogenizeaza .
Punem compozitia pe foc mic si lasam pana incepe sa fiarba si sa se ingroase. Amestecam in tot timpul sa nu se lipeasca. Dam la o parte si punem cacaoa si esenta de rom.
Lasam sa se raceasca complet si o adaugam peste frisca batuta. Incorporez aceasta crema in frisca, amestecand usor cu o lingura mare. Adaugam stafidele. Turnam intr-o cutie cu capac si dam la congelator 3-4 ore .
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Ceai și cafea pentru momente din viață

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?