Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru spuma de capsuni:
- 4 albusuri
- 4 linguri de zahar
- 400-500 g capsuni
Mod de preparare spuma de capsuni:
4 albusuri se bat spuma cu 4 linguri de zahar, apoi intr-un vas separat se mixeaza 4-500 g de capsuni pana se fac piure, sau se taie bucatele mici cu un cutit.
Bezeaua se amesteca usor cu fructele, care este bine sa fie coapte si dulci.
Compozitia obtinuta se pune in forme sau cani si se da la congelator cateva ore.
Se serveste ca o inghetata cu toping de frisca si sos de fructe. Se poate folosi orice piure de fructe usor zemoase si aromate.
O reteta propusa de blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară