Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru spuma de capsuni:
- 4 albusuri
- 4 linguri de zahar
- 400-500 g capsuni
Mod de preparare spuma de capsuni:
4 albusuri se bat spuma cu 4 linguri de zahar, apoi intr-un vas separat se mixeaza 4-500 g de capsuni pana se fac piure, sau se taie bucatele mici cu un cutit.
Bezeaua se amesteca usor cu fructele, care este bine sa fie coapte si dulci.
Compozitia obtinuta se pune in forme sau cani si se da la congelator cateva ore.
Se serveste ca o inghetata cu toping de frisca si sos de fructe. Se poate folosi orice piure de fructe usor zemoase si aromate.
O reteta propusa de blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.