Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru spuma de capsuni:
- 4 albusuri
- 4 linguri de zahar
- 400-500 g capsuni
Mod de preparare spuma de capsuni:
4 albusuri se bat spuma cu 4 linguri de zahar, apoi intr-un vas separat se mixeaza 4-500 g de capsuni pana se fac piure, sau se taie bucatele mici cu un cutit.
Bezeaua se amesteca usor cu fructele, care este bine sa fie coapte si dulci.
Compozitia obtinuta se pune in forme sau cani si se da la congelator cateva ore.
Se serveste ca o inghetata cu toping de frisca si sos de fructe. Se poate folosi orice piure de fructe usor zemoase si aromate.
O reteta propusa de blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare