Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru spuma de capsuni:
- 4 albusuri
- 4 linguri de zahar
- 400-500 g capsuni
Mod de preparare spuma de capsuni:
4 albusuri se bat spuma cu 4 linguri de zahar, apoi intr-un vas separat se mixeaza 4-500 g de capsuni pana se fac piure, sau se taie bucatele mici cu un cutit.
Bezeaua se amesteca usor cu fructele, care este bine sa fie coapte si dulci.
Compozitia obtinuta se pune in forme sau cani si se da la congelator cateva ore.
Se serveste ca o inghetata cu toping de frisca si sos de fructe. Se poate folosi orice piure de fructe usor zemoase si aromate.
O reteta propusa de blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei