Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru caras la cuptor:
- 2 carasi (spalati, curatati, se inlatura capatanile)
- 1 capatana de usturoi (curatata, spalata, tocata marunt)
- sare
- piper alb
- pulpa de la o lamaie
- apa-o ceasca
- o ceasca cu vin alb
- 2 linguri cu ulei
Mod de preparare caras la cuptor:
Pestii curatati se asaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu dressingul preparat din sare, piper, ulei, vin si pulpa de lamaie. Se lasa ceva timp sa imprumute aroma dressingului, ca vinul sa il inmoaie, dupa care sa adaga apa-o ceasca, dar sa nu curga din vas, deci pana la marginea vasului.
Se baga in cuptor, unde stau pana cand isi schimba culoarea, devin usor rosiatici-maronii. Pestii stau in cuptor cca 1 ora la foc mic. Insa, din cand se stropesc cu dressing pentru a ramane moi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?