9 Mai 2012 publicat în Retete culinare 12 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Am pregatit si azi o reteta delicioasa, care include peste si multe, multe condimente pentru fragezime si iz fresh, asa cum are nevoie un caras.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru caras la cuptor:

  • 2 carasi (spalati, curatati, se inlatura capatanile)
  • 1 capatana de usturoi (curatata, spalata, tocata marunt)
  • sare
  • piper alb
  • pulpa de la o lamaie
  • apa-o ceasca
  • o ceasca cu vin alb
  • 2 linguri cu ulei

Mod de preparare caras la cuptor:

Pestii curatati se asaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu dressingul preparat din sare, piper, ulei, vin si pulpa de lamaie. Se lasa ceva timp sa imprumute aroma dressingului, ca vinul sa il inmoaie, dupa care sa adaga apa-o ceasca, dar sa nu curga din vas, deci pana la marginea vasului.

Se baga in cuptor, unde stau pana cand isi schimba culoarea, devin usor rosiatici-maronii. Pestii stau in cuptor cca 1 ora la foc mic. Insa, din cand se stropesc cu dressing pentru a ramane moi.



Pofta buna!



O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Echipa filmului Clara revine la București pentru ultima proiecție specială din cadrul caravanei naționale de lansare CLARA, filmul despre realitatea copiilor lăsați în urmă de părinții plecați în străinătate, intră în cinematografele din România Festivalul Național Concurs de Muzică Populară ”Benone Sinulescu”, ediția a șasea, va avea loc pe 15 și 16 iunie la Buzău

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri