Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru caras la cuptor:
- 2 carasi (spalati, curatati, se inlatura capatanile)
- 1 capatana de usturoi (curatata, spalata, tocata marunt)
- sare
- piper alb
- pulpa de la o lamaie
- apa-o ceasca
- o ceasca cu vin alb
- 2 linguri cu ulei
Mod de preparare caras la cuptor:
Pestii curatati se asaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu dressingul preparat din sare, piper, ulei, vin si pulpa de lamaie. Se lasa ceva timp sa imprumute aroma dressingului, ca vinul sa il inmoaie, dupa care sa adaga apa-o ceasca, dar sa nu curga din vas, deci pana la marginea vasului.
Se baga in cuptor, unde stau pana cand isi schimba culoarea, devin usor rosiatici-maronii. Pestii stau in cuptor cca 1 ora la foc mic. Insa, din cand se stropesc cu dressing pentru a ramane moi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.