Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru caras la cuptor:
- 2 carasi (spalati, curatati, se inlatura capatanile)
- 1 capatana de usturoi (curatata, spalata, tocata marunt)
- sare
- piper alb
- pulpa de la o lamaie
- apa-o ceasca
- o ceasca cu vin alb
- 2 linguri cu ulei
Mod de preparare caras la cuptor:
Pestii curatati se asaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu dressingul preparat din sare, piper, ulei, vin si pulpa de lamaie. Se lasa ceva timp sa imprumute aroma dressingului, ca vinul sa il inmoaie, dupa care sa adaga apa-o ceasca, dar sa nu curga din vas, deci pana la marginea vasului.
Se baga in cuptor, unde stau pana cand isi schimba culoarea, devin usor rosiatici-maronii. Pestii stau in cuptor cca 1 ora la foc mic. Insa, din cand se stropesc cu dressing pentru a ramane moi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară