6 Mai 2012 publicat în Retete culinare 2 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Bruschetele constituie un aperitiv delicios, usor de pregatit si sanatos. In plus, nici cei mofturosi din fire nu ar spune nu unui astfel de aperitiv.

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru12 portii de bruschete cu ciuperci:

  • 6 ciuperci champignon mici
  • 1 rosie mica
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • bagheta de paine din faina neagra sau integrala
  • cimbru uscat
  • branza cu putine grasimi
  • usturoi(cam 3-4 catei tocati marunt) si rapiditate

Mod de preparare bruschete cu ciuperci:

Se preparare dressingul din: ulei, sare, piper, cimbru si usturoi tocat marunt. Bagheta se taie in 12 felii subtiri. Se ung feliile de paine cu dressingul obtinut. Peste acestea se adauga branza (circa 20-30 de grame de branza degresata).
Legumele se spala, se taie marunt (am taiat ciupercile in felii mici, pentru ca ciupercile erau destul de mici). Legumele se amesteca si se pun peste feliile de paine. Se dau deoparte si se incalzeste cuptorul. Se bag bruschetele in cuptor, temperatura nu trebuie sa fie ridicata, focul va fi mediu. Vor sta cam 30 de minute in cuptor. Si se servesc reci.

text: Stama Madalina



O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri