Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru12 portii de bruschete cu ciuperci:
- 6 ciuperci champignon mici
- 1 rosie mica
- putin ulei de masline
- sare
- piper negru proaspat macinat
- bagheta de paine din faina neagra sau integrala
- cimbru uscat
- branza cu putine grasimi
- usturoi(cam 3-4 catei tocati marunt) si rapiditate
Mod de preparare bruschete cu ciuperci:
Se preparare dressingul din: ulei, sare, piper, cimbru si usturoi tocat marunt. Bagheta se taie in 12 felii subtiri. Se ung feliile de paine cu dressingul obtinut. Peste acestea se adauga branza (circa 20-30 de grame de branza degresata).
Legumele se spala, se taie marunt (am taiat ciupercile in felii mici, pentru ca ciupercile erau destul de mici). Legumele se amesteca si se pun peste feliile de paine. Se dau deoparte si se incalzeste cuptorul. Se bag bruschetele in cuptor, temperatura nu trebuie sa fie ridicata, focul va fi mediu. Vor sta cam 30 de minute in cuptor. Si se servesc reci.
text: Stama Madalina
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9