Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tarta cu capsuni:
Aluatul:
- 150 g biscuiti
- 150 g nuca macinata
- 1 lingura de cacao
- 2 linguri de zahar praf
- 100 g margarina
Crema:
- 4 linguri de zahar
- o smantana
- 200 ml frisca
- 200 g branza dulce
- 400 g capsuni
- 5 piersici
Decor:
- capsuni
- o ceasca sirop de menta
- 1 budinca de vanilie
Mod de preparare tarta cu capsuni:
Aluatul:
Topim margarina la foc mic, o luam de pe foc si o adaugam peste ea biscuitii faramitati si nuca. Amestecam cu zahar si cacao dupa care asezam amestecul intr-o forma de tort cu margini detasabile.
Tinem aluatul la frigider 30 minute.
Crema:
Se bate frisca impreuna cu smantana si zaharul, apoi amestecam cu branza dulce.
Taiem fructele si le incorporam in crema de branza.
Asezam compozitia peste blat, orna cu capsuni dupa imaginatie si dam tarta la frigider.
Pregatim o glazura din sirop de menta pe care il punem la foc si peste care adaugam budinca desfacuta in putin sirop. Asezam aceasta glazura peste tarta.
O reteta propusa de: predescu stela (ulina)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?