Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pasta din ficat de pui si verdeata:
- 200-250 de grame de ficat de pui fiert
- sare
- piper
- 1 lingura cu patrunjel verde, tocat marunt
- 2-3 lingurite cu unt bio sau margarina fara grasimi trans
- 1 fir de usturoi verde( de la care se foloseste doar partea alba).
Mod de preparare pasta de ficat de pui si verdeata:
Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele si veenele separatoare. Se paseaza cu unt bio. Trebuie sa capate o textura cremoase, sa fie usor de intins pe paine. Se adauga verdeata(usturoiul tocat marunt si patrunjelul), sarea si piperul. Se mai paseaza, dupa ce a capat consistenta dorita, se baga la frigider, unde va sta cateva ore bune.
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?