Pasta din ficat de pui si verdeata

12:04, 30 Aprilie 2012 publicat în Retete culinare7 share-uri

Un aperitiv usor, ca de primavara.

Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pasta din ficat de pui si verdeata:

  • 200-250 de grame de ficat de pui fiert
  • sare
  • piper
  • 1 lingura cu patrunjel verde, tocat marunt
  • 2-3 lingurite cu unt bio sau margarina fara grasimi trans
  • 1 fir de usturoi verde( de la care se foloseste doar partea alba).

Mod de preparare pasta de ficat de pui si verdeata:

Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele si veenele separatoare. Se paseaza cu unt bio. Trebuie sa capate o textura cremoase, sa fie usor de intins pe paine. Se adauga verdeata(usturoiul tocat marunt si patrunjelul), sarea si piperul. Se mai paseaza, dupa ce a capat consistenta dorita, se baga la frigider, unde va sta cateva ore bune.



O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)

Citeste si:
5 Tratamente naturiste care îți CURĂȚĂ RINICHII
5 Tratamente naturiste care...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri