Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pasta din ficat de pui si verdeata:
- 200-250 de grame de ficat de pui fiert
- sare
- piper
- 1 lingura cu patrunjel verde, tocat marunt
- 2-3 lingurite cu unt bio sau margarina fara grasimi trans
- 1 fir de usturoi verde( de la care se foloseste doar partea alba).
Mod de preparare pasta de ficat de pui si verdeata:
Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele si veenele separatoare. Se paseaza cu unt bio. Trebuie sa capate o textura cremoase, sa fie usor de intins pe paine. Se adauga verdeata(usturoiul tocat marunt si patrunjelul), sarea si piperul. Se mai paseaza, dupa ce a capat consistenta dorita, se baga la frigider, unde va sta cateva ore bune.
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”