Un aperitiv usor, ca de primavara.

Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pasta din ficat de pui si verdeata:

  • 200-250 de grame de ficat de pui fiert
  • sare
  • piper
  • 1 lingura cu patrunjel verde, tocat marunt
  • 2-3 lingurite cu unt bio sau margarina fara grasimi trans
  • 1 fir de usturoi verde( de la care se foloseste doar partea alba).

Mod de preparare pasta de ficat de pui si verdeata:

Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele si veenele separatoare. Se paseaza cu unt bio. Trebuie sa capate o textura cremoase, sa fie usor de intins pe paine. Se adauga verdeata(usturoiul tocat marunt si patrunjelul), sarea si piperul. Se mai paseaza, dupa ce a capat consistenta dorita, se baga la frigider, unde va sta cateva ore bune.

pasta de ficat

O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pasta din ficat de pui si verdeata.