Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pasta din ficat de pui si verdeata:
- 200-250 de grame de ficat de pui fiert
- sare
- piper
- 1 lingura cu patrunjel verde, tocat marunt
- 2-3 lingurite cu unt bio sau margarina fara grasimi trans
- 1 fir de usturoi verde( de la care se foloseste doar partea alba).
Mod de preparare pasta de ficat de pui si verdeata:
Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele si veenele separatoare. Se paseaza cu unt bio. Trebuie sa capate o textura cremoase, sa fie usor de intins pe paine. Se adauga verdeata(usturoiul tocat marunt si patrunjelul), sarea si piperul. Se mai paseaza, dupa ce a capat consistenta dorita, se baga la frigider, unde va sta cateva ore bune.
O reteta propusa de: SanatateAcasa Acasa (SanatateAcasa)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse