Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru papanasi:
- 250 gr branza grasa de vaci
- 150 gr faina
- 1 ou
- 2 linguri gris
- 2 linguri zahar
- ulei pentru prajit
- 1 lamaie(coaja)
- smantana
- dulceata de afine sau fructe de padure (merge cel mai bine) :)
- 1 lingurita bicarbonat stins
Mod de preparare papanasi:
Se amesteca branza de vaci cu zahar,ou, gris, coaja de lamaie, un vf de sare, bicarbonat stins in zeama de lamaie si faina pana rezulta un aluat moale dar care poate fi modelat .Formam bile, pe care le gaurim in mijloc cu coada la lingura ,si niste bilute mai mici pentru capac .
Prajim papanasii in muuuult ulei bine incins .
Se servesc cu smantana si dulceata .
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare