Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru ciorba de potroace de curcan:
- 1 kg tacamuri de curcan
- 2 buc morcov
- 1 buc pastarnac
- 2 cepe
- 2 buc ardei gras
- 2 linguri pasta de rosii (sau 3 - 4 rosii)
- 1 l zeama de varza
- fidea
- 1 legatura leustean
- sare
Mod de preparare ciorba de potroace de curcan:
Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa dea in cateva clocote, se spumeaza si se arunca prima apa. Se spala carnea, se pune inapoi in oala si se adauga apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare, dar nu prea multa deoarece zeama de varza este si ea sarata.Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate marunt. Se lasa sa fiarba bine dupa care se adauga pasta de rosii sau rosiile date prin razatoare si zeama de varza. Se mai lasa sa fiarba circa 10 min dupa care se adauga fideaua. Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean verde.
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL

O reteta recomandata de blogul mmihalache.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră