Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru ciorba de potroace de curcan:
- 1 kg tacamuri de curcan
- 2 buc morcov
- 1 buc pastarnac
- 2 cepe
- 2 buc ardei gras
- 2 linguri pasta de rosii (sau 3 - 4 rosii)
- 1 l zeama de varza
- fidea
- 1 legatura leustean
- sare
Mod de preparare ciorba de potroace de curcan:
Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa dea in cateva clocote, se spumeaza si se arunca prima apa. Se spala carnea, se pune inapoi in oala si se adauga apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare, dar nu prea multa deoarece zeama de varza este si ea sarata.Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate marunt. Se lasa sa fiarba bine dupa care se adauga pasta de rosii sau rosiile date prin razatoare si zeama de varza. Se mai lasa sa fiarba circa 10 min dupa care se adauga fideaua. Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean verde.
O reteta recomandata de blogul mmihalache.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.