Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru ciorba de potroace de curcan:
- 1 kg tacamuri de curcan
- 2 buc morcov
- 1 buc pastarnac
- 2 cepe
- 2 buc ardei gras
- 2 linguri pasta de rosii (sau 3 - 4 rosii)
- 1 l zeama de varza
- fidea
- 1 legatura leustean
- sare
Mod de preparare ciorba de potroace de curcan:
Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa dea in cateva clocote, se spumeaza si se arunca prima apa. Se spala carnea, se pune inapoi in oala si se adauga apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare, dar nu prea multa deoarece zeama de varza este si ea sarata.Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate marunt. Se lasa sa fiarba bine dupa care se adauga pasta de rosii sau rosiile date prin razatoare si zeama de varza. Se mai lasa sa fiarba circa 10 min dupa care se adauga fideaua. Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean verde.
O reteta recomandata de blogul mmihalache.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară