Timp de preparare: 1.5 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- Pulpa de miel
- ceapa si usturoi verde
- bulion
- sare
- piper
- busuioc
- vin alb
Mod de preparare:
Se spala pulpa de miel si se aseaza in tava de cuptor pe un pat de ceapa si usturoi tocate marunt. Se pun condimentele toate intr-o cescuta si se amesteca cu bulion si vinul alb. Se toarna amestecul omogenizat peste pulpa de miel si se da la cuptor pentru o ora cu folie de aluminiu si apoi lasat jumatate de ora maxim, fara folie, pana se frageste perfect si se rumeneste.
Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Elena Paun (djbe)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV