Timp de preparare: 1.5 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- Pulpa de miel
- ceapa si usturoi verde
- bulion
- sare
- piper
- busuioc
- vin alb
Mod de preparare:
Se spala pulpa de miel si se aseaza in tava de cuptor pe un pat de ceapa si usturoi tocate marunt. Se pun condimentele toate intr-o cescuta si se amesteca cu bulion si vinul alb. Se toarna amestecul omogenizat peste pulpa de miel si se da la cuptor pentru o ora cu folie de aluminiu si apoi lasat jumatate de ora maxim, fara folie, pana se frageste perfect si se rumeneste.
Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Elena Paun (djbe)
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri