Ceva simplu si delicios pentru fanii mielului: o friptura delicioasa cu ceapa verde si vin alb, nelipsita de la masa de Paste.

Timp de preparare: 1.5 - ore

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • Pulpa de miel
  • ceapa si usturoi verde
  • bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • vin alb

Mod de preparare:

Se spala pulpa de miel si se aseaza in tava de cuptor pe un pat de ceapa si usturoi tocate marunt. Se pun condimentele toate intr-o cescuta si se amesteca cu bulion si vinul alb. Se toarna amestecul omogenizat peste pulpa de miel si se da la cuptor pentru o ora cu folie de aluminiu si apoi lasat jumatate de ora maxim, fara folie, pana se frageste perfect si se rumeneste.

Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur.

friptura de miel

Pofta buna!

O reteta propusa de: Elena Paun (djbe)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Friptura de miel.