Timp de preparare: 1.5 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- Pulpa de miel
- ceapa si usturoi verde
- bulion
- sare
- piper
- busuioc
- vin alb
Mod de preparare:
Se spala pulpa de miel si se aseaza in tava de cuptor pe un pat de ceapa si usturoi tocate marunt. Se pun condimentele toate intr-o cescuta si se amesteca cu bulion si vinul alb. Se toarna amestecul omogenizat peste pulpa de miel si se da la cuptor pentru o ora cu folie de aluminiu si apoi lasat jumatate de ora maxim, fara folie, pana se frageste perfect si se rumeneste.
Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Elena Paun (djbe)
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare