Timp de preparare: 1.5 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- Pulpa de miel
- ceapa si usturoi verde
- bulion
- sare
- piper
- busuioc
- vin alb
Mod de preparare:
Se spala pulpa de miel si se aseaza in tava de cuptor pe un pat de ceapa si usturoi tocate marunt. Se pun condimentele toate intr-o cescuta si se amesteca cu bulion si vinul alb. Se toarna amestecul omogenizat peste pulpa de miel si se da la cuptor pentru o ora cu folie de aluminiu si apoi lasat jumatate de ora maxim, fara folie, pana se frageste perfect si se rumeneste.
Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Elena Paun (djbe)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.