Timp de preparare: 1.5 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- Pulpa de miel
- ceapa si usturoi verde
- bulion
- sare
- piper
- busuioc
- vin alb
Mod de preparare:
Se spala pulpa de miel si se aseaza in tava de cuptor pe un pat de ceapa si usturoi tocate marunt. Se pun condimentele toate intr-o cescuta si se amesteca cu bulion si vinul alb. Se toarna amestecul omogenizat peste pulpa de miel si se da la cuptor pentru o ora cu folie de aluminiu si apoi lasat jumatate de ora maxim, fara folie, pana se frageste perfect si se rumeneste.
Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Elena Paun (djbe)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară