Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru pui cu bere neagra si stafide:
- 500 g carne de pui
- 300 ml bere neagra
- sare
- piper
- rozmarin
- zeama de lamaie
- 50 g stafide
Mod de preparare pui cu bere neagra:
Carnea de pui se taie in bucati mai mici si se stropeste cu zeama de lamaie. Se sareaza, pipereaza si se presara cu rozmarin, apoi se aseaza intr-o tava termorezistenta. Se adauga stafidele si se toarna berea. Se da vasul la cuptor pentru 30-35 minute, pana cand berea scade si se transforma intr-un sos legat. Bucatile de carne se intorc din cand in cand, pentru a se gati si rumeni uniform pe toate partile.
Mod de servire:
Se aseaza carnea si stafidele pe platou si se stropesc cu sosul delicios de bere.
Se serveste in stare calda, ca atare sau alaturi de diverse salate.
Sa aveti pofta!
Pe blogul truedelights gasiti si alte retete gustoase!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?