Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru pui cu bere neagra si stafide:
- 500 g carne de pui
- 300 ml bere neagra
- sare
- piper
- rozmarin
- zeama de lamaie
- 50 g stafide
Mod de preparare pui cu bere neagra:
Carnea de pui se taie in bucati mai mici si se stropeste cu zeama de lamaie. Se sareaza, pipereaza si se presara cu rozmarin, apoi se aseaza intr-o tava termorezistenta. Se adauga stafidele si se toarna berea. Se da vasul la cuptor pentru 30-35 minute, pana cand berea scade si se transforma intr-un sos legat. Bucatile de carne se intorc din cand in cand, pentru a se gati si rumeni uniform pe toate partile.
Mod de servire:
Se aseaza carnea si stafidele pe platou si se stropesc cu sosul delicios de bere.
Se serveste in stare calda, ca atare sau alaturi de diverse salate.
Sa aveti pofta!
Pe blogul truedelights gasiti si alte retete gustoase!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară