Paste de post

12:03, 26 Martie 2012 publicat în Retete culinare

O reteta de paste, excelente de preparat in zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru paste de post:

  • paste
  • 2 linguri bulion
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • apa

Mod de preparare:

Pastele se fierb conform instructiunilor.
Intre timp preparam sosul.
Intr-o craticioara cu putin ulei incins, calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.
Cand sunt calite adaugam bulionul si apoi stingem cu 200 ml apa.
Condimentam cu sare si piper....si alte condimente dupa preferinta si lasam la fiert pana mai scade sosul.
Servim cu pastele fierte.

Citeste si:
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL
Îl vei adora: 5 Moduri în...

O reteta propusa de Kata's Kitchen!

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri