Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru paste de post:
- paste
- 2 linguri bulion
- 1 ceapa
- 2 catei usturoi
- ulei
- sare
- piper
- apa
Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor.
Intre timp preparam sosul.
Intr-o craticioara cu putin ulei incins, calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.
Cand sunt calite adaugam bulionul si apoi stingem cu 200 ml apa.
Condimentam cu sare si piper....si alte condimente dupa preferinta si lasam la fiert pana mai scade sosul.
Servim cu pastele fierte.
O reteta propusa de Kata's Kitchen!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!