12:03, 26 Martie 2012 publicat în Retete culinare

O reteta de paste, excelente de preparat in zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru paste de post:

  • paste
  • 2 linguri bulion
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • apa

Mod de preparare:

Pastele se fierb conform instructiunilor.
Intre timp preparam sosul.
Intr-o craticioara cu putin ulei incins, calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.
Cand sunt calite adaugam bulionul si apoi stingem cu 200 ml apa.
Condimentam cu sare si piper....si alte condimente dupa preferinta si lasam la fiert pana mai scade sosul.
Servim cu pastele fierte.

Citeste si:
7 Cosmetice naturale cu miere și lăptișor de matcă
7 Cosmetice naturale cu miere...

O reteta propusa de Kata's Kitchen!

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri