Un pranz excelent in orice zi de sambata!

Dificultate: redusa

Ingrediente pentru chiftelute:

  • o caserola de carne de pui
  • 4 linguri de chilli (aici puneti cat credeti voi ca puteti suporta!)
  • 5 catei de usturoi tocati foarte marunt
  • 1 ceapa mica
  • putin din partea verde de la un praz (cat sa dea culoare)
  • sare
  • piper

Mod de preparare burgeri picanti:

Se amesteca bine ingredientele, se formeaza chiftelute si se prajesc pe plita de fonta.

burgeri picanti de pui

Am servit chiftelutele cu chifle proaspat scoase de la cuptor si le-am "stins" iuteala cu un dressing din iaurt gras de casa amestecat cu cativa castraveti, o ceapa rosie si marar.

O reteta oferita de amainbucatarie.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Burgeri picanti de pui la gratar.