Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru spaghetti cu legume si afumatura:
Va trebuie doar dovlecel, ardei gras rosu, masline, ceapa, usturoi, cateva feliute de pastrama de casa, un ou si o mana de cascaval ras.
Mod de preparare spaghetii cu legume si afumatura:
Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se pun la calit intr-o tigaie incinsa cu putin ulei, apoi adaugam si ardeiul gras taiat fasiute, pastrama taiata fidelute, maslinele fara samburi si dovlecelul facut fasii cu cutitul economic.
Dupa ce au fiert pastele, le scurgem si le punem peste legume, iar dupa aceea adaugam oul batut si mana de cascaval. Amestecam bine vreo 30 de secunde, dar atentie, se inchide focul in momentul in care adaugam oul pentru ca riscam sa se transforme in marmelada, in loc sa se formeze un sos cremos.
Cam asta e...simplu, delicios si sanatos. Si nu uitati, pastele fierte "al dente", nu ingrasa asa tare cum credeti, mai ales cele facute cu faina integrala.
Pofta mare!
O reteta recomandata de foodquicklygood.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă