Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru tocana frantuzeasca de legume:
- 400 gr ciuperci
- 200 gr pasta tomate (rosii proaspete daca faceti reteta vara)
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1-2 cartofi
- 100 gr fasole verde
- 100 gr masline
- 3/4 lingurita cimbru
- 1/4 lingurite piper
- 2-3 bucati piept de pui
- 300 ml supa de pui
- 1/2 lingurita sare
Mod de preparare tocana frantuzeasca de legume:
Caliti usor ceapa si carnea de pui si stingeti cu supa.
Adaugati apoi restul ingredientelor (mai putin pasta de tomate) si lasati sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 1 ora. Inainte de final, adaugati pasta de tomate si mai lasati sa fiarba putin.
Serviti cu paste sau cu paine proaspata.
Pe blogul amainbucatarie.blogspot.com gasiti mai multe retete delicioase!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!