O tocana dee legume cu pui extrem de gustoasa si simplu de preparat!

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru tocana frantuzeasca de legume:

  • 400 gr ciuperci
  • 200 gr pasta tomate (rosii proaspete daca faceti reteta vara)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1-2 cartofi
  • 100 gr fasole verde
  • 100 gr masline
  • 3/4 lingurita cimbru
  • 1/4 lingurite piper
  • 2-3 bucati piept de pui
  • 300 ml supa de pui
  • 1/2 lingurita sare

Mod de preparare tocana frantuzeasca de legume:

Caliti usor ceapa si carnea de pui si stingeti cu supa.

Adaugati apoi restul ingredientelor (mai putin pasta de tomate) si lasati sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 1 ora. Inainte de final, adaugati pasta de tomate si mai lasati sa fiarba putin.

Serviti cu paste sau cu paine proaspata.

Pe blogul amainbucatarie.blogspot.com gasiti mai multe retete delicioase!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tocana frantuzeasca de legume.