Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru papanasi copti:
- 300 g branza de vaci
- 1 ou
- un varf de sare
- 2 linguri de zahar
- 100 g faina
- 1/2 lingurita de praf de copt
- ulei de masline
- esenta de vanilie
Mod de preparare papanasi copti:
Am facut compozitia din 300g branza de vaci, un ou, un varf de sare, 2 linguri de zahar, 100g de faina, o jumatate de lungurita de praf de copt, un strop de ulei de masline si esenta de vanilie. Am amestecat cat am putut de bine toata compozitia, apoi am asezat-o intr-o tava cu o foaie de copt in ea, in forme clasice de papanasi.
Dupa 15-20 de minute, se intorc pe partea cealalta pentru a prinde culoare.
Se servesc simpli sau cu smantana indulcita sau dulceata.
Pe blogul foodquicklygood.blogspot.com gasiti si alte retete delicioase.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.