Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru papanasi copti:
- 300 g branza de vaci
- 1 ou
- un varf de sare
- 2 linguri de zahar
- 100 g faina
- 1/2 lingurita de praf de copt
- ulei de masline
- esenta de vanilie
Mod de preparare papanasi copti:
Am facut compozitia din 300g branza de vaci, un ou, un varf de sare, 2 linguri de zahar, 100g de faina, o jumatate de lungurita de praf de copt, un strop de ulei de masline si esenta de vanilie. Am amestecat cat am putut de bine toata compozitia, apoi am asezat-o intr-o tava cu o foaie de copt in ea, in forme clasice de papanasi.
Dupa 15-20 de minute, se intorc pe partea cealalta pentru a prinde culoare.
Se servesc simpli sau cu smantana indulcita sau dulceata.
Pe blogul foodquicklygood.blogspot.com gasiti si alte retete delicioase.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !