Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru papanasi copti:
- 300 g branza de vaci
- 1 ou
- un varf de sare
- 2 linguri de zahar
- 100 g faina
- 1/2 lingurita de praf de copt
- ulei de masline
- esenta de vanilie
Mod de preparare papanasi copti:
Am facut compozitia din 300g branza de vaci, un ou, un varf de sare, 2 linguri de zahar, 100g de faina, o jumatate de lungurita de praf de copt, un strop de ulei de masline si esenta de vanilie. Am amestecat cat am putut de bine toata compozitia, apoi am asezat-o intr-o tava cu o foaie de copt in ea, in forme clasice de papanasi.
Dupa 15-20 de minute, se intorc pe partea cealalta pentru a prinde culoare.
Se servesc simpli sau cu smantana indulcita sau dulceata.
Pe blogul foodquicklygood.blogspot.com gasiti si alte retete delicioase.
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân