In caz ca v-ati saturat de prajeli si vreti sa mancati un desert mai gustos si mai sanatos, va recomand niste papanasi cu branza de vaci.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru papanasi copti:

  • 300 g branza de vaci
  • 1 ou
  • un varf de sare
  • 2 linguri de zahar
  • 100 g faina
  • 1/2 lingurita de praf de copt
  • ulei de masline
  • esenta de vanilie

Mod de preparare papanasi copti:

Am facut compozitia din 300g branza de vaci, un ou, un varf de sare, 2 linguri de zahar, 100g de faina, o jumatate de lungurita de praf de copt, un strop de ulei de masline si esenta de vanilie. Am amestecat cat am putut de bine toata compozitia, apoi am asezat-o intr-o tava cu o foaie de copt in ea, in forme clasice de papanasi.

papanasi copti

Dupa 15-20 de minute, se intorc pe partea cealalta pentru a prinde culoare.
Se servesc simpli sau cu smantana indulcita sau dulceata.

Pe blogul foodquicklygood.blogspot.com gasiti si alte retete delicioase.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Papanasi copti.