IN ACEST ARTICOL:
O prajitura cu ciocolata, zemoasa si cremoasa si gata in juma' de ora si asa ametitor de ciocolatoasa.

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata:

  • 200g ciocolata (eu am pus 72%)
  • 175g unt
  • 130g faina (1/2 cup)
  • 325g zahar (1 1/2 cups),
  • 2 linguri de extract de vanilie
  • 3 oua
  • 3 linguri de lapte

Mod de preparare prajitura cu ciocolata:

Topiti ciocolata si untul in bain-marie si apoi amestecati-le cu zaharul, faina si extractul de vanilie. Adaugati apoi pe rand ouale si laptele si omogenizati bine (un tel isi face la fix treaba aici ;)

Turnati compozitia intr-o tava (a mea are 18/27 cm) tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt si coaceti-o la 170 grade C timp de 25-28 minute, daca o vreti mosty si gooey, asa ca mine. Daca o preferati putin mai uscata si cu o crusta mai crocanta, o puteti lasa pana la 35 minute.

Lasati-o sa se raceasca 10 minute inainte de a o taia.

Pe blogul www.leblogpiquant.com gasiti si alte retete excelente!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri