Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata:
- 200g ciocolata (eu am pus 72%)
- 175g unt
- 130g faina (1/2 cup)
- 325g zahar (1 1/2 cups),
- 2 linguri de extract de vanilie
- 3 oua
- 3 linguri de lapte
Mod de preparare prajitura cu ciocolata:
Topiti ciocolata si untul in bain-marie si apoi amestecati-le cu zaharul, faina si extractul de vanilie. Adaugati apoi pe rand ouale si laptele si omogenizati bine (un tel isi face la fix treaba aici ;)
Turnati compozitia intr-o tava (a mea are 18/27 cm) tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt si coaceti-o la 170 grade C timp de 25-28 minute, daca o vreti mosty si gooey, asa ca mine. Daca o preferati putin mai uscata si cu o crusta mai crocanta, o puteti lasa pana la 35 minute.
Lasati-o sa se raceasca 10 minute inainte de a o taia.
Pe blogul www.leblogpiquant.com gasiti si alte retete excelente!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie