O prajitura cu ciocolata, zemoasa si cremoasa si gata in juma' de ora si asa ametitor de ciocolatoasa.

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata:

  • 200g ciocolata (eu am pus 72%)
  • 175g unt
  • 130g faina (1/2 cup)
  • 325g zahar (1 1/2 cups),
  • 2 linguri de extract de vanilie
  • 3 oua
  • 3 linguri de lapte

Mod de preparare prajitura cu ciocolata:

Topiti ciocolata si untul in bain-marie si apoi amestecati-le cu zaharul, faina si extractul de vanilie. Adaugati apoi pe rand ouale si laptele si omogenizati bine (un tel isi face la fix treaba aici ;)

prajitura cu ciocolata

Turnati compozitia intr-o tava (a mea are 18/27 cm) tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt si coaceti-o la 170 grade C timp de 25-28 minute, daca o vreti mosty si gooey, asa ca mine. Daca o preferati putin mai uscata si cu o crusta mai crocanta, o puteti lasa pana la 35 minute.

Lasati-o sa se raceasca 10 minute inainte de a o taia.

Pe blogul www.leblogpiquant.com gasiti si alte retete excelente!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura cu ciocolata.