Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru prajitura cu ciocolata:
- 200g ciocolata (eu am pus 72%)
- 175g unt
- 130g faina (1/2 cup)
- 325g zahar (1 1/2 cups),
- 2 linguri de extract de vanilie
- 3 oua
- 3 linguri de lapte
Mod de preparare prajitura cu ciocolata:
Topiti ciocolata si untul in bain-marie si apoi amestecati-le cu zaharul, faina si extractul de vanilie. Adaugati apoi pe rand ouale si laptele si omogenizati bine (un tel isi face la fix treaba aici ;)
Turnati compozitia intr-o tava (a mea are 18/27 cm) tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt si coaceti-o la 170 grade C timp de 25-28 minute, daca o vreti mosty si gooey, asa ca mine. Daca o preferati putin mai uscata si cu o crusta mai crocanta, o puteti lasa pana la 35 minute.
Lasati-o sa se raceasca 10 minute inainte de a o taia.
Pe blogul www.leblogpiquant.com gasiti si alte retete excelente!
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !