Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu morcovi si nuci:
- 250 g morcovi
- 200 g nuci macinate
- 150 g zahar
- 160 g faina
- 100 ml ulei
- 100 ml apa minerala
- 2 oua
- 1 praf de copt
- 1 zahar vanilat
Mod de preparare prajitura cu morcovi si nuci:
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul tos , cel vanilat si mixam pana obtinem o compozitie de bezea.
Galbenusurile se bat cu uleiul, apa minerala si se amesteca peste albusuri.
Adaugam apoi morcovul ras, nuca macinata si amestecam bine compozitia.
La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.
Punem amestecul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 25- 30 minute.
Cand este gata se lasa sa se raceasca apoi se taie dupa preferinte.
Decoram fiecare patratel cu un fir subtire de ciocolata topita si ornam cu miez de nuca.
O reteta propusa de: Simona Patras (sim_22)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?