Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rulada din cascaval:
- 400 de g cascaval
- 4 ficatei de pui fierti
- 2 oua fierte
- 50 de g masline verzi fata samburi
- 2 castraveti mici murati
- 1 legatura marar
- 1 lingura unt
- Sare
- piper
Mod de preparare rulada din cascaval:
Cascavalul se taie felii subtiri si se asaza intr-un strat subtire, intr-o tava captusita cu hartie de copt, astfel incat sa fie acoperita intreaga suprafata tavii. Se acopera apoi tot cu hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa 10 minute sa se inmoaie si sa se intrepatrunda feliile de cascaval. Cand este gata se scoate si se umple cu umplura preparata astfel: ficateii, maslinele, ouale, castravetii murati, mararul ,untul se introduc in blender si se maruntesc. Se adauga sarea si piperul. Aceasta crema se intinde pe toata suprafata foii de de cascaval si se ruleaza strans. Se inveleste in folie alimentara si se lasa la frigider 2 ore. Se scoate apoi si se taie felii. Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV