Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru supa-crema de pui cu spanac:
- carne de pui
- legume de supa - morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ceapa
- 2-3 maini de spanac frunze
- sare
- piper dupa gust
Mod de preparare supa-crema de pui cu spanac:
Am fiert carnea de pui, am spumat bine supa si am adaugat legumele.
Le-am lasat sa fiarba si cand s-au inmuiat le-am facut crema cu mixerul vertical. Dupa cum va mai spuneam, daca aveti mixer vertical cu picior metalic puteti sa lucrati cu supa fierbinte. Daca nu aveti si faceti supa crema la blender, e nevoie sa o lasati sa raceasca putin.
Puneti inapoi supa pe foc si cand ajunge sa dea iar in clocot adaugati si frunzele de spanac si lasati sa mai fiarba maxim 5 minute.
Optional puteti ingrosa si cu smantana.
Pe blogul amainbucatarie gasiti si alte retete minunate!
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV