Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru vafe:
- 2 pahare faina
- 2 oua
- 1/2 pahar zahar pudra
- 1/2 pahar smantana
- 1 varf cutit sare
- 1 varf cutit bicarbonat
- lapte pus pana ce compozitia arata ca o smantana groasa
- esenta de vanilie
Mod de preparare vafe:
Se mixeaza ouale cu zaharul si sarea. Se adauga smantana si faina amestecata cu praful de copt. Se omogenizeaza. Se toarna laptele pana ce consistenta aluatului este cea a unei smantani groase. Se coc in aparatul special de copt vafe.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse