Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru vafe:
- 2 pahare faina
- 2 oua
- 1/2 pahar zahar pudra
- 1/2 pahar smantana
- 1 varf cutit sare
- 1 varf cutit bicarbonat
- lapte pus pana ce compozitia arata ca o smantana groasa
- esenta de vanilie
Mod de preparare vafe:
Se mixeaza ouale cu zaharul si sarea. Se adauga smantana si faina amestecata cu praful de copt. Se omogenizeaza. Se toarna laptele pana ce consistenta aluatului este cea a unei smantani groase. Se coc in aparatul special de copt vafe.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei