Un aperitiv usor de preparat, foarte consistent si aspectuos.

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chiftelute "ochi de paun":

  • 500 g carne tocata
  • 150 g branza bine scursa
  • 1 ou
  • 1 ceapa mare
  • Verdeata
  • Sare
  • piper
  • Pentru decor
  • 8 oua de prepelita

Mod de preparare chiftelute "ochi de paun" :

Se da pe razatoare ceapa. Branza se sfarama cu furculita, verdeata se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele, se adauga sare, piper. Cu mainile umede formam cheftelutele, iar in mijloc lasam o adancitura. Se coc in tigaie pe ambele parti, apoi se asaza intr-o tava captusita cu hartie de copt, se aseza in adancitura din fiecare chiftea cate un ou si se introduc la cuptor pentru 20 de mnute.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftelute "ochi de paun".