Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftelute "ochi de paun":
- 500 g carne tocata
- 150 g branza bine scursa
- 1 ou
- 1 ceapa mare
- Verdeata
- Sare
- piper
- Pentru decor
- 8 oua de prepelita
Mod de preparare chiftelute "ochi de paun" :
Se da pe razatoare ceapa. Branza se sfarama cu furculita, verdeata se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele, se adauga sare, piper. Cu mainile umede formam cheftelutele, iar in mijloc lasam o adancitura. Se coc in tigaie pe ambele parti, apoi se asaza intr-o tava captusita cu hartie de copt, se aseza in adancitura din fiecare chiftea cate un ou si se introduc la cuptor pentru 20 de mnute.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă