Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru crostata cu dulceata:
- 300 g faina
- 150 g unt
- 100gr zahar
- 1 praf de copt
- 400 g dulceata cam 1 borcanel
- 1 ou intreg si 1 galbenus
Mod de preparare crostata cu dulceata:
Se amesteca oul si galbenusul cu faina, zaharul si untul. Se adauga praful de copt si se amesteca pana se obtine un aluat moale si fraged. Daca mai este nevoie se mai poate adauga putina faina, pana nu se mai lipeste.Se ia cam trei sferturi din aluat, se intinde in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, apoi restul de aluat se imparte in doua, si din jumatate se face o margine rulata care se adauga in tava. Apoi se intinde dulceata, iar restul de aluat se taie fasii cu rozeta si se orneaza. Se lasa cam 30 min la cuptor pana se rumeneste, apoi se pudreaza cu zahar pudra. Pofta buna!O reteta propusa de: dorina vasilica anitoaei (dorina_lady)
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi