12:01, 31 Ianuarie 2012 publicat în Retete culinare

Un aluat delicios cu dulceata dumneavoastra preferata....se topeste in gura!

Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru crostata cu dulceata:

  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 100gr zahar
  • 1 praf de copt
  • 400 g dulceata cam 1 borcanel
  • 1 ou intreg si 1 galbenus

Mod de preparare crostata cu dulceata:

Se amesteca oul si galbenusul cu faina, zaharul si untul. Se adauga praful de copt si se amesteca pana se obtine un aluat moale si fraged. Daca mai este nevoie se mai poate adauga putina faina, pana nu se mai lipeste.Se ia cam trei sferturi din aluat, se intinde in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, apoi restul de aluat se imparte in doua, si din jumatate se face o margine rulata care se adauga in tava. Apoi se intinde dulceata, iar restul de aluat se taie fasii cu rozeta si se orneaza. Se lasa cam 30 min la cuptor pana se rumeneste, apoi se pudreaza cu zahar pudra. Pofta buna!


O reteta propusa de: dorina vasilica anitoaei (dorina_lady)

Te asteptam sa ne trimiti o reteta preferata aici!

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri