Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru crostata cu dulceata:
- 300 g faina
- 150 g unt
- 100gr zahar
- 1 praf de copt
- 400 g dulceata cam 1 borcanel
- 1 ou intreg si 1 galbenus
Mod de preparare crostata cu dulceata:
Se amesteca oul si galbenusul cu faina, zaharul si untul. Se adauga praful de copt si se amesteca pana se obtine un aluat moale si fraged. Daca mai este nevoie se mai poate adauga putina faina, pana nu se mai lipeste.Se ia cam trei sferturi din aluat, se intinde in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, apoi restul de aluat se imparte in doua, si din jumatate se face o margine rulata care se adauga in tava. Apoi se intinde dulceata, iar restul de aluat se taie fasii cu rozeta si se orneaza. Se lasa cam 30 min la cuptor pana se rumeneste, apoi se pudreaza cu zahar pudra. Pofta buna!O reteta propusa de: dorina vasilica anitoaei (dorina_lady)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân