Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru lasagna cu branza:
- 15 foi lasagna (Panzani)
- 200 g branza proaspata
- 200 g branza feta
- 2-3 linguri smantana
- 4 oua
- sare
- piper alb
- 2-3 linguri parmezan ras
- 1 lingura pesmet
Mod de preparare lasagna cu branza:
Se paseaza bine branza proaspata impreuna cu branza feta. Se adauga smantana, apoi ouale batute cu sare si piper dupa gust.
Foile de lasagna se fierb 1-2 minute in apa cu sare si putin ulei, apoi se trec prin apa rece si se asaza pe platou, nesuprapuse, pentru a se usca putin.
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Asamblarea:
Se unge tava cu ulei si se presara cu pesmet. Se asaza straturi alternante de foi de lasagna si amestec de branza. Ultimul strat sa fie de branza. Se presara parmezanul si se da tava la cuptor pentru 20-25 minute, pana se rumeneste frumos deasupra.
5 Ceaiuri medicinale pentru digestie ușoară

Este foarte buna calda dar si rece.
Pe blogul truedelights.ro gasiti si alte retete interesante.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?