Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru lasagna cu branza:
- 15 foi lasagna (Panzani)
- 200 g branza proaspata
- 200 g branza feta
- 2-3 linguri smantana
- 4 oua
- sare
- piper alb
- 2-3 linguri parmezan ras
- 1 lingura pesmet
Mod de preparare lasagna cu branza:
Se paseaza bine branza proaspata impreuna cu branza feta. Se adauga smantana, apoi ouale batute cu sare si piper dupa gust.
Foile de lasagna se fierb 1-2 minute in apa cu sare si putin ulei, apoi se trec prin apa rece si se asaza pe platou, nesuprapuse, pentru a se usca putin.
Asamblarea:
Se unge tava cu ulei si se presara cu pesmet. Se asaza straturi alternante de foi de lasagna si amestec de branza. Ultimul strat sa fie de branza. Se presara parmezanul si se da tava la cuptor pentru 20-25 minute, pana se rumeneste frumos deasupra.
Este foarte buna calda dar si rece.
Pe blogul truedelights.ro gasiti si alte retete interesante.
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9