Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru lasagna cu branza:
- 15 foi lasagna (Panzani)
- 200 g branza proaspata
- 200 g branza feta
- 2-3 linguri smantana
- 4 oua
- sare
- piper alb
- 2-3 linguri parmezan ras
- 1 lingura pesmet
Mod de preparare lasagna cu branza:
Se paseaza bine branza proaspata impreuna cu branza feta. Se adauga smantana, apoi ouale batute cu sare si piper dupa gust.
Foile de lasagna se fierb 1-2 minute in apa cu sare si putin ulei, apoi se trec prin apa rece si se asaza pe platou, nesuprapuse, pentru a se usca putin.
Asamblarea:
Se unge tava cu ulei si se presara cu pesmet. Se asaza straturi alternante de foi de lasagna si amestec de branza. Ultimul strat sa fie de branza. Se presara parmezanul si se da tava la cuptor pentru 20-25 minute, pana se rumeneste frumos deasupra.
Este foarte buna calda dar si rece.
Pe blogul truedelights.ro gasiti si alte retete interesante.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”